Hvem er Bygge Syn?

Da vi har alle ydelserne i huset, kan vi ofte spare kunden for et besøg, da vi ved et hussalg kan klare både Energimærkning og tilstandsrapporten, med et besøg og de samme gælder ved Energimærkning og trykprøvning af nybyggeri.

Hvem er Bygge Syn?

Om os

Bygge-syn er din professionelle samarbejdspartner, når du skal have lavet tilstandsrapporter, energimærkninger eller trykprøvninger m.m. Da vi har alle ydelserne i huset, kan vi ofte spare kunden for et besøg, da vi ved et hussalg kan klare både Energimærkning og tilstandsrapporten, med et besøg og de samme gælder ved Energimærkning og trykprøvning af nybyggeri. Det betyder også, at vi kan gøre det til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har det princip at når en kunde har bedt os om at lave opgaven, må der ikke gå over en uge, før at kunden har tilstandsrapporten og energimærkningen i hånden, så han/hun kan komme videre med sit hussalg.

Bygge-syn ApS er af Byggeriets kvalitetskontrol og Energistyrelsen certificeret til at lave både ”små” og ”store” Energimærkninger iht. standarden ISO 9001:2008/2015, samt godkendt af Erhvervsstyrelsen som beskikket bygningssagkyndig. Derudover er vi medlem af brancheforeningen ”Danske bygningskonsulenter” der er med at holde os opdaterede og sikre at vores opgaver udføres med høj kvalitet.

  Kontakt os
Bygge-syn holder til i Hjørring, men dækker det meste af Vendsyssel, så holder du til i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg m.v, kommer vi gerne og hjælper jer.
 • 12 Års erfaring
 • 300+ Færdige projekter
 • 250 Glade kunder

Referencer

 • Anita og Alex

  Kristian har på dygtig vis omsat vore ideer og skitser til et færdigt projekt, 

  Kristian er bygningskonstruktør og det skinner klart igennem,  da han mestrer detaljerne,  så det er nemt for håndværkerne at arbejde ud fra tegningerne,   

  Kristian har på tålmodig vis været en god sparrings partner for os og vi har fået et flot og gennemført sommerhus 

  KL har klaret alt myndigheds behandling fra start til slut,  så det har været nemt at være bygherre.

  Vi kan klart anbefale KL til andre  

  mvh

  Anita og Alex, Skagen 

 • Cad-Tegnestuen

  Cad-Tegnestuen og jeg har siden 2008 haft stor glæde af at arbejde sammen Kristian, og Bygge-Syn siden 2016.

  Vi har altid haft en god sparring omkring alle typer af opgaver, både bolig-og erhvervsbyggeri hvor vi i fællesskab har fundet de bedste løsninger for Bygherren.

  Kristian overholder sine aftaler og får fulgt op på sagerne til de er afsluttet.

 • Anonym

  Vi har i flere år haft et godt samarbejde med Bygge-syn/Kristian.

  Vi har altid god sparring omkring opgaverne og Kristian har en professionel tilgang til opgaverne, så de bliver løst bedst muligt.

  Vi oplever at kyndig vejledning, god kommunikation og aftalerne bliver altid holdt.

Sidste
Næste
Bestil Bygge-syn her