Lovliggørelse af byggeri med Bygge-syn ApS

Skal du have hjælp til en lovliggørelse af et skur i haven, en udvidelse af garagen eller en udestue m.v., så kan vi hjælpe. Mange oplever, at kommunen eller andre stiller krav om, at alle bygninger på ens grund skal være lovlig opført, og mange gange kræver det en lovliggørelse af mindre bygninger via ansøgningsportalen ”byg og miljø”. Dette er en svær proces, som ofte kræver hjælp, og her kan Bygge-syn ApS hjælpe til billige priser.

Mange har på et tidspunkt bygget et mindre skur i haven eller udvidet en udestue eller lignende uden at bede om tilladelse ved kommunen, og i dag, hvor der er mere og mere fokus på, at alt skal være registreret, møder mange et krav om lovliggørelse af mindre bygninger i forbindelse med: salg af bolig, de nye ejendomsvurderinger, forsikringsgennemgang, BBR-meddelelse eller lignende.

Hvorfor vælge Bygge-syn ApS?

  1. Byg og miljø: Vi har stor erfaring med ansøgningsportalen og ved, hvad der skal gøres for, at kommunen kan give en tilladelse.
  2. Vi er fikse: Vi laver kun det, som er nødvendigt, så vi holder omkostningerne nede.
  3. Vi er hurtige: Vi kan hurtigt lave det, som skal til, så du kan få afsluttet byggesagen.

Hvordan får du en lovliggørelse med Bygge-syn ApS?

Det er nemt. Først ringer du til os. Så taler vi om, hvad sagen går ud på. Vi kommer ud og måler op og laver tegninger m.v. klar til myndigheder. Vi sørger for at sende alt materialet via byg og miljø til myndigheder. Du skal ikke gøre noget. Vi klarer det hele.

Kontakt Bygge-syn ApS for at komme i mål med dine lovliggørelser.

Har du brug for lovliggørelse af en bygning? Vil du gerne have hjælp? Kontakt Bygge-syn ApS i dag på tlf.: 24 44 08 01 eller på mail kl@bygge-syn.dk. Vi er her for dig, og vi hjælper med lovliggørelse af din byggesag. Vi ved, hvad der skal til for at få lovliggjort dit byggeri. Tænk på Bygge-syn ApS, når du skal have lovliggjort dit byggeri.

  • 12 Års erfaring
  • 300+ Færdige projekter
  • 250 Glade kunder
Bestil Bygge-syn her