Køberrådgivning med Bygge-syn ApS

Søger du køberrådgivning i forbindelse med køb af din næste bolig eller sommerhus? Bygge-syn ApS har stor erfaring med, hvad man skal være opmærksom på, og hvilke muligheder der er.

Hvad er køberrådgivning?

Når man står foran sit næste drømmehus, kan det være svært at gennemskue alle tingene i tilstandsrapporten, energimærkningsrapporten samt få et overblik over, hvilke muligheder boligen rummer. Derfor er det en god ide at få køberrådgivning, hvor vi tager en snak om de skader, som huset har, de energioptimeringsmuligheder der er, og om det f.eks. er muligt at vælte en væg for at realisere en drøm om et stort køkken/alrum.

Sådan arbejder Bygge-syn ApS

Hos Bygge-syn ApS gør vi processen med at få byggetilladelse så enkel som mulig. Vores proces starter med en grundig samtale, hvor vi forstår dine behov og ønsker. Vi udarbejder herefter en detaljeret plan og skitser, der afspejler dit projekt.

Hvorfor vælge Bygge-syn ApS?

  1. Mange års erfaring: Vi har mange års erfaring og ved, hvad man skal kigge efter.
  2. Mange ideer: Vi kan komme med ideer til udbedringer, tilbygning og ombygning af boligen.
  3. Vi er hurtige: Vi ved, at boligkøb skal gå stærkt; derfor rykker vi hurtigt ud til gennemgang af din næste bolig eller sommerhus.

Hvordan får du køberrådgivning med Bygge-syn ApS?

Det er nemt. Først ringer du til os. Så taler vi om, hvad sagen går ud på. Vi gennemgår energimærknings- og tilstandsrapporten og finder de eksisterende byggetegninger. Vi mødes ved boligen eller sommerhuset og taler om de ting, som er relevante, så I træffer den rigtige beslutning.

Kontakt Bygge-syn ApS, når I har behov for køberrådgivning.

Har du brug for køberrådgivning? Vil du gerne have hjælp? Kontakt Bygge-syn ApS i dag på tlf.: 24 44 08 01 eller på mail kl@bygge-syn.dk. Vi er her for dig, og vi hjælper dig med køberrådgivning.

Vi ved, at køberrådgivning giver tryghed. Tænk på Bygge-syn ApS, når du har behov for køberrådgivning.

  • 12 Års erfaring
  • 300+ Færdige projekter
  • 250 Glade kunder
Bestil Bygge-syn her